Централният нападател на Арда- Тонислав Йорданов, говори пред колегите от dsport,

...
Централният нападател на Арда- Тонислав Йорданов, говори пред колегите от dsport,
Коментари Харесай

Тонислав Йорданов мечтае за завръщане в ЦСКА

Централният нападател на Арда- Тонислав Йорданов, приказва пред сътрудниците от dsport, в което показа, че се надява един ден да играе още веднъж за ЦСКА. 

" Със сигурност мачовете с ЦСКА за мен постоянно са специфични. Имаме силите да се борим и на двата фронта. Всички съм уверен, че ще дадат максимума, с цел да се борим на двата фронта и да се борим за задачите, извоюван край, в случай че може и топ 6 ", продължи той.

" Мисля, че ще е много мъчно, само че ние сме тим, който обича да надгражда. Трудно ще е да спечелим Купата и да се борим в шампионата. Ще дадем максимума от нашите сили. Ясна е задачата в шампионата, би трябвало да я осъществим. Другите тимове вършат прехвърляния, Левски и ЦСКА не ги разясня, те са имена, могат без един или двама, постоянно ще се намерят футболисти, с Лудогорец е същото ", сподели още Тонислав Йорданов.

" Всеки един футболист би желал да играе в грандовете в българския футбол или където и да е. Грандът във всяка страна си е най-хубавото нещо. Надявам се един ден още веднъж да играя в ЦСКА, само че това си зависи от мен. Каквото покажа на терена, има хора, които гледат, те ще преценяват ", показа нападателят на Арда.

" Като последовател на ЦСКА и футболист, който е играл там, постоянно бих заложил на тях и постоянно бих споделил тях, само че ще им е мъчно против Лудогорец. Мисля, че Черно море няма да има силите да се бори с тези два тима. Надявам се ние да вземем Купата на България, много амбициозно, само че ще забележим ", приключи Тонислав Йорданов, прогнозирайки първенеца и носителя на Sesame Купа на България.
 Арда с второ тъждество в Турция
Арда с второ тъждество в Турция

Тимът от Кърджали приключи наедно 2:2 с дубъла на Висла Краков
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР